top of page
Tuinwerken

HOUTEN TUINHUIZEN, CARPORTS EN TERRASOVERKAPPINGEN VAN MDW IN MEERHOUT

DE BESTE HOUTEN CONSTRUCTIES OP MAAT

Karweiwerken MDW plaatst al jarenlang houten tuingebouwen zoals tuinhuizen en poolhouses in de regio Meerhout (vlakbij Geel, Laakdal & Balen) en zelfs zo ver als Antwerpen, Mechelen en Hasselt. Onze zaakvoerder is een timmerman met uitgebreide ervaring die uw tuinhuis of carport op maat vakkundig plaatst. Als u tijdens het project vragen of twijfels hebt, rekent u op onze vakkennis en advies. Wij helpen u met het ontwerp van uw tuinhuis, geven u raad over de beste houtsoort en beantwoorden al uw vragen over de plaatsing en afwerking van het gebouw. Tijdens de plaatsing van uw houten tuingebouw gebruiken we alleen maar het beste gereedschap en de beste materialen om zo een constructie van de hoogste kwaliteit te leveren.

Tuinhuis op maat in Geel door Karweiwerken MDW

UW PROJECT IN GOEDE HANDEN MET KARWEIWERKEN MDW

Wilt u een tuinhuis laten zetten zonder zorgen en zonder veel ongemak? Karweiwerken MDW zorgt voor een stevige constructie, een minutieuze afwerking en een mooi opgeruimde werf aan het eind van elke werkdag en na afloop van de bouw. Als u een tuinhuis, poolhouse of terrasoverkapping laat zetten door ons, dan zorgen wij voor een uitstekende afwerking, niet alleen van de constructie zelf maar ook van de ruimte rondom. Zo klinkeren wij uw tuinpad of klein terras en leggen we indien gewenst een mooi gazon aan. Ook voor een gepaste tuinafsluiting of -omheining zit u goed bij ons. 

EEN TUINHUIS OF CARPORT PLAATSEN IS NOG NOOIT ZO GEMAKKELIJK GEWEEST MET KARWEIWERKEN MDW!

Geniet van vlotte werken met een kwaliteitsvol en mooi afgewerkt resultaat. Neem snel contact op met ons en ontvang een duidelijke offerte voor een tuinhuis of terrasoverkapping laten zetten.

bottom of page