top of page

GAZON AANLEGGEN IN EN ROND MEERHOUT

EEN MOOI EN GEZOND GAZON IN EEN HANDOMDRAAI

Met Karweiwerken MDW uit Meerhout laat u snel en gemakkelijk een gazon aanleggen. U hebt de keuze uit grasmatten laten leggen of een gazon laten zaaien. Voor welke optie u ook kiest, onze vakmensen leggen snel en professioneel uw nieuw gazon aan. Wij helpen u om het juiste soort gras te kiezen voor uw tuin. Speelgras is bijvoorbeeld een goede keuze voor families met jonge kinderen of personen die veel op hun gazon lopen, terwijl een siergazon perfect is voor personen die een gazon ter decoratie willen hebben. Laat uw gazon aanleggen door Karweiwerken MDW en trek voordeel van onze jarenlange ervaring met gras zaaien.

Wij zijn vooral actief regio Meerhout en omliggende gemeentes zoals Geel, Balen, Laakdal, Ham en Tessenderlo. Zit u verder? Geen enkel probleem? Wij verzorgen uw gazon graag tot Mechelen, Antwerpen & Hasselt. 

IMG_20211013_112118.jpg
Aanleg van grasmatten uitgevoerd door Karweiwerken MDW

ALLE METSELWERKEN VOOR HUIS EN TUIN

Wanneer u een nieuw gazon wilt aanleggen, hebt u de keuze uit twee methodes. U kunt gras laten zaaien of grasmatten laten leggen. Een gazon laten aanleggen met graszaad is de meest traditionele methode en heeft niet veel voorbereiding nodig, maar het zal langer duren voordat uw gazon helemaal is ingegroeid. Als u daarentegen grasmatten laat leggen, is er wat meer werk nodig bij het voorbereiden van de grond, maar hebt u na twee weken al een mooi en beloopbaar gazon. Onze experts staan u graag te hulp bij het kiezen van de juiste methode voor uw tuin!

LAAT UW NIEUW GAZON AANLEGGEN DOOR KARWEIWERKEN MDW!

Wij gebruiken alleen maar de beste materialen en premium graszaad of grasmatten. Neem vandaag nog contact op met ons en ontvang een offerte voor het laten aanleggen van uw gazon.

bottom of page