top of page

DE BESTE OMHEININGEN EN TUINAFSLUITINGEN IN MEERHOUT EN OMGEVING

MOOIE EN STEVIGE SCHUTTINGEN LATEN ZETTEN

Karweiwerken MDW is dé expert in tuinafsluitingen en omheiningen in regio Meerhout. Wij plaatsen voornamelijk omheiningen gemaakt uit hout met een basis van beton. Wij leveren altijd op maat gemaakte tuinafsluitingen van de hoogste kwaliteit. U hebt de keuze uit verschillende houtsoorten en verschillende stijlen, zodat u een schutting laat zetten die perfect bij de rest van uw tuin past. Als u niet zeker weet welke houtsoort het beste past bij uw visie of indien u andere vragen hebt, staan onze vakmensen voor u klaar met tips en advies.

1584296210815.jpg

DE BESTE SERVICE GEGARANDEERD

Tijdens het plaatsen van uw tuinafsluiting garanderen wij u van begin tot einde de beste service. Na het eerste contact geven wij u een duidelijk te begrijpen en transparante offerte. Deze transparantie trekken wij door naar het hele proces van het ontwerpen en plaatsen van uw houten omheining. Onze experts geven u altijd advies gebaseerd op hun uitgebreide vakkennis, zodat u de beste kwaliteit en de juiste materialen voor uw schutting verkrijgt aan een correcte prijs. Tijdens het plaatsen van uw omheining zorgen we er ook voor dat de werf na elke werkdag wordt opgeruimd, zodat u zo weinig mogelijk last ervaart van de bouw.

Karweiwerken MDW plaatst meestal omheiningen en tuinafsluitingen in Meerhout, Geel, Balen, Laakdal, Tessenderlo en andere omliggende steden, maar we zijn ook actief tot Hasselt, Antwerpen en Mechelen.

LAAT UW TUINAFSLUITING PLAATSEN DOOR EXPERTS MET TIENTALLEN JAREN ERVARING EN GENIET ZO VAN EEN OMHEINING VAN UITSTEKENDE KWALITEIT.

Neem snel contact op met ons en vraag een offerte aan!

bottom of page